فرهنگی و هنری
با سلام، در این برنامه طرز تهیهی یک پیشغذای ساده را خدمتتان آموزش میدهیم:
مواد لازم: بوقلمون یک عدد
تخم مرغ یک شانه
برنج ایرانی اعلا ۲ کیلو
پیاز و سیب زمینی ۲ کیلو
خیارشور یک کیلو
روغن یک بطری
سُس یک شیشه
زعفران یک مثقال
ادویه به مقدار لازم
گل رز ۱۵ شاخه، جهت تزیین
طرز تهیه: ابتدا بوقلمون را پاک کرده، سپس آن را به همراه پیازها پخته و زعفران و ادویه را نیز به آن اضافه کنید تا خوش رنگ و خوش عطر شود. اکنون تخم مرغهایی را که قبلاً پختهاید، حلقه حلقه کنید و کنار بگذارید. سیب زمینیها را پس از پوست کندن خلال کرده،سرخ کنید (میتوانید به جای سیب زمینی از دو یا سه بسته چیپس استفاده کنید). در مرحله ی بعدی، برنج اعلای ایرانی را دم کنید و بوقلمون را نیز درسته سرخ کرده، آن را در یک دیس بزرگ قرار دهید و سس را روی آن بریزید و خیارشور و تخم مرغها را کنار آن قرار دهید (به جای سس میتوانید از خامه استفاده کنید). برای کمک به باز شدن اشتها، میتوانید گلهای رز را شاخه شاخه در کنار دیس قرار دهید و همراه با پلوی تهیه شده سر میز ببرید. امیدواریم این پیش غذا نیز مورد توجه شما واقع شود و تا هنگام خوردن شام، ته دل تان را بگیرد!
« شادی »
جدیدترین اخبار
شکارچیان غیرمجاز جنگل الیت را آتش زدند
برگزاری همایش تجلیل از مادران و همسران قهرمانپرور هرمزگان
نخستین گل غیرپنالتی استقلال پس از ماهها
سود سهام عدالت باید تا شب یلدا واریز شود
آغاز نامنویسی سومین دوره جایزه معلم در هرمزگان
تصادف پراید با موتورسیکلت در پارسیان یک نفر را به کام مرگ کشاند
مدارس کیش غیرحضوری شد
شتاب در عمران بندرعباس
غرق شدن لنج باری در آبهای بوموسی
سومین قطار ۵ ستاره ایران رونمایی شد
شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس در جکدان بشاگرد آرام گرفت
برقراری مسیر چهارماهه میان کیش و پایتخت تاجیکستان
آغاز پخش سریال چینی «پزشک دربار» از فردا
رمز اعتماد مصرفکنندگان و موفقیت این برند
استقلال در بندرعباس
حقوق 1405 کارمندان دولت مشخص شد