اقتصادی
طی ۹ ماه گذشته امسال، هفت هزار و ۷۳۰ تُن پودر ماهی از صیدهای سنتی و صنعتی در قشم تولید و به شرکتهای خوراک دام داخلی ارسال شد
طی ۹ ماه گذشته امسال، هفت هزار و ۷۳۰ تُن پودر ماهی از صیدهای سنتی و صنعتی در قشم تولید و به شرکتهای خوراک دام داخلی ارسال شد
به گزارش صبح ساحل، رییس اداره دامپزشکی قشم روز شنبه به خبرنگاران گفت: پودرهای تولید شده از ماهیان متوتا، ساردین و فانوس ماهی تهیه شد.
امین درا ادامه داد: کیفیت بالا و یکپارچه بودن نوع ماهیها، قشم را به یکی از قطبهای بزرگ تولید پودر ماهی در کشور تبدیل کرده است.
وی با اشاره به تاثیر مستقیم سلامت خوراک دام بر کیفیت گوشت و شیر دام، طیور و آبزیان تصریح کرد: تولید پودر ماهی زیر نظر کارشناسان دامپزشکی و همراه با آزمایشهای گوناگون صورت میگیرد.
درا افزود: آزمایش فلزات سنگین نیز به صورت تصادفی هر سه ماه یکبار انجام میگیرد که پس از تایید سلامت، به سرزمین اصلی صادر میشود.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۷۰۰ آزمایش بر روی ۱۰۰ نمونه پودر ماهی، توسط دامپزشکی انجام و سلامت آنها تایید شده است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در خلیج فارس گسترده شده است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
منبع: ایرنا
جدیدترین اخبار
چالش های مسکن ملی و خطر تشدید کم بارشی
عملیاتی شدن دومین مصوبه سفر استاندار هرمزگان به رودان
پروازهای لوفتهانزا از ۲۶ دی به ایران میآید
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری های حاد تنفسی در مدارس
فروش میلیون دلاری تابلو ناشناخته
آغاز برداشت پنبه از مزارع شهرستان حاجیآباد
«عراقچی» وارد پاریس شد
رشد 20 درصدی پروژههای مدرسه سازی در 3 سال اخیر در شهرستان میناب
تاکید استاندار هرمزگان بر آمادگی کامل استان برای مقابله با آنفلوانزا
رشد ۶۸ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک
کشف ۴۸۵ هزار نخ سیگار قاچاق در بندرعباس
کشف ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در خمیر
نتایج نهایی آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی اعلام شد
استقبال چشمگیر مردم کویت از آثار نویسندگان ایرانی
فعالیت مدارس و دانشگاههای هرمزگان در روزهای ۶، ۸ و ۹ آذرماه غیر حضوری شد