اجتماعی
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایرنا، دکتر سیدمحمدعلی رضوی افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید.
وی اظهار کرد: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته میشود.
رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج میبرند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸ سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تابآوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵ مهر در مشهد برگزار میشود.
رضوی افزود: بیش از ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴ عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه میشود.
جدیدترین اخبار
اعتراض رسمی ایران به عمان
مهریه در ایران؛ از عندالمطالبه تا عندالاستطاعه
مستمری مهرماه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد
آتشسوزی خودروی حامل سوخت در جاده بندرعباس – میناب
آزمون دوره ۲۸۸ پوم و دان تکواندو آقایان
پاسخ منفی ایران به حضور در نشست مصر
بازیکن فولاد هرمزگان برای تیم ملی بازی می کنند
سمینار داوران و ناظران هندبال کشور
هرمزگانی ها راهی مکزیک شدند
مربی هرمزگانی نمره ممتاز گرفت
مخالفت با حضور ۳ ملی پوش اصلی والیبال زنان ایران در ریاض!
دانشمند ایرانی، باور رایج درباره مکملهای کلسیم را رد کرد
گوشت تنظیم بازار هم گران شد
۲۴ درصد اختراعات کشورمان توسط زنان ثبت میشود
زمین لرزه ۳.۱ ریشتری هرمزگان را لرزاند