اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی _ همزمان با آغاز فصل برداشت محصول انبه كال (نرسیده) فعالیت فصلی دهها كارگاه خانگی تولید ترشی و همچنین فروشندگان دوره گرد این محصول در هرمزگان نیز شروع شد.
صبح ساحل، اجتماعی _ همزمان با آغاز فصل برداشت محصول انبه كال (نرسیده) فعالیت فصلی دهها كارگاه خانگی تولید ترشی و همچنین فروشندگان دوره گرد این محصول در هرمزگان نیز شروع شد. همه ساله در نیمه های فصل بهار باغداران ساكن بندرعباس، میناب، رودان، خمیر و جاسك مقدار زیادی ازمحصول باغهای انبه خود را كه تنها مصرف ترشی ریخت دارد برداشت و به بازار عرضه می كنند. مدیر باغبانی جهاد كشاورزی هرمزگان میزان انبه تولیدی این استان را نزدیك به 20 هزارتن عنوان كرد و گفت: 30 درصد آن به صورت كال (سبز و نرسیده) بمنظور تولید ترشی برداشت می شود. امیرحمزه بهاری وسعت باغهای انبه در هرمزگان را دو هزارو 800 هكتار ذكر كرد و ابراز داشت: این استان به لحاظ سطح زر كتش و تولید رتبه اول كشور را دارد. وی از 'سبز انبه'، 'چارك'، 'كلكسرخ'، 'مشك'و' هلیلی' بعنوان انواع محلی و 'لانگرا'،' سندی' و' آلفونسو' بعنوان گونه های وارداتی درخت انبه نام برد.
جدیدترین اخبار
کشف ماینرهای ۳۶ میلیاردی در بستک/ تلاش برای شناسایی متخلفین ادامه دارد
پایان توزیع گوشت یارانهای ۳۰۰ هزار تومانی؛ نرخهای جدید رسماً اعلام شد
پلاک گذاری ملی خودروهای مناطق آزاد امکان پذیر شد
پرسپولیس جریمه شد
جامعه مضطرب است
مجازاتهای جایگزین حبس کدامند؟
۳ سارق مسلح سریالی تهران اعدام شدند
کاهش دما و ناپایداری جوی در هرمزگان
چهل سال بعد در همین هفته
بازداشت شترداران قانونشکن
عصای سفید و فشار نامرئی
سرپناه زیر سایه دلار
رسوب توسعه دریایی
سند مالکیت ششدانگ یکبابخانه
آگهی مزایده عمومی فروش یک قطعه زمین (نوبت اول)