اقتصادی
بررسی دادههای مرکز آمار نشان میدهد در تیرماه امسال برنج ایرانی درجه یک ۲۸ درصد، پنیر پاستوریزه ۱۱.۶ درصد، گوشت گوسفندی ۳.۳ درصد، تخم مرغ ماشینی ۲.۲- درصد، ماکارونی ۹.۵ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸.۱ و ۱۱.۱ درصد افزایش قیمت داشتهاند.
به گزارش صبح ساحل، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی دادههای منتشر شده حاکی از است که برخی کالاهای خوراکی در تیر ماه افزایش قیمت داشته است.
به طور مثال برنج ایرانی و خارجی درجه یک به ترتیب ۲۸ و ۱۰.۸ درصد، لوبیا چیتی ۱۲.۱ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۱۱.۶ درصد، پرتقال ۱۱.۵ درصد، مرغ ماشینی ۱۰.۹ درصد، ماست پاستوریزه ۹.۳ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸.۱ و ۱۱.۱ درصد و ماکارونی ۹.۵ درصد افزایش قیمت داشته است.
در مقابل تخم مرغ ماشینی (۲.۲-درصد)، هلو (۱۷.۶-)، موز (۲.۳- درصد)، لیمو ترش (۱۸.۲- درصد)، خربزه(۲۱.۴- درصد) هندوانه(۲۴.۴- درصد)، ماهی قزل آلا(۰.۷درصد)، کنسرو ماهی تن(درصد۲.۴)، کره پاستوریزه(۲.۴ درصد)، شیرخشک( ۳.۲ درصد) و گوشت گوسفند (۳.۳ درصد) کمترین افزایش قیمت را داشتهاند.
جدیدترین اخبار
ناپدیدشدن ۲ کوهنورد ایرانی در قرقیزستان
یکم شهریور نخستین عمرهگذاران راهی سرزمین وحی خواهند شد
احمدی عضو هیات رئیسه شد
برگزاری مسابقات روبیک قهرمانی استان هرمزگان
بیمه تضمین کیفیت؛ آرامش پس از ساخت
سقوط مرگبار مرد کوهیجی به دره در مسیر لاورمیستان
خلیجفارس کمی مواج خواهد شد
والیبال جوانان جهان؛ پیروزی مقتدرانه ایران مقابل پورتوریکو
بازدید استاندار هرمزگان و رئیس سازمان شیلات ایران از پروژههای شیلاتی قشم
حذف یارانه ۳ میلیون نفر از دهک های چهارم تا نهم
۶۰ لیتر سهمیه بنزین امشب شارژ میشود
پایان ماه دوم تابستان و کاهش ۴۰ درصدی بارش در کشور
پرواز بندرعباس به مسقط پس از سه سال از سرگرفته شد
دوپینگ ملیپوش دوچرخهسواری ایران مثبت شد
امروز؛ مذاکره ایران و اروپا درباره مکانیزم ماشه