23

شهریور

1404


سلامت

22 آذر 1399 22:25 0 کامنت

برخی از گروه‌ها هستند که به دلیل بیماری‌های مزمن از خوردن گوشت قرمز محروم هستند.

به نوشته‌ی باشگاه خبرنگاران، گوشت یکی از بهترین غذا‌هایی است که بسیاری از مردم در سراسر جهان در رژیم غذایی روزانه خود مصرف می‌کنند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی پروتئین و ویتامین مفید برای بدن است. با این حال، برخی از گروه‌ها هستند که به دلیل بیماری‌های مزمن از خوردن گوشت محروم هستند. این بیماری‌ها عبارتند از:

 بیماران مبتلا به نقرس

بیماران مبتلا به نقرس هنگام خوردن گوشت دچار احساس درد در مفاصل، به خصوص مفاصل پا خواهند شد.

 بیماران قلبی

خوردن زیاد گوشت در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عوارض جدی مانند تصلب شرایین و سکته‌های ناگهانی به دنبال دارد.

 بیماران مبتلا به چاقی

افرادی که دارای اضافه وزن هستند و از چاقی رنج می‌برند، مشکلات زیادی را برای آن‌ها ایجاد می‌شود و توانایی حرکت و فعالیت ورزشی را ندارند؛ بنابراین توصیه می‌شود برای جلوگیری از چربی‌های اضافی بدن، گوشت نخورید.

از طرف دیگر، برخی از بیماری‌ها وجود دارد که در اثر خوردن بیش از حد گوشت بروز پیدا می‌کنند. این بیماری‌ها عبارتند از اضطراب، بی خوابی و بی حالی؛ بنابراین توصیه می‌شود که گوشت را در اوایل روز و نه در هنگام عصر میل کنید؛ زیرا اول روز زمانی است که شما به فعالیت و انرژی احتیاج دارید. خوردن زیاد گوشت منجر به سوءهاضمه نیز می‌شود؛ زیرا بیشتر غذا‌ها از جمله گوشت گوسفند برای هضم به مدت طولانی احتیاج دارند؛ بنابراین توصیه می‌شود برای جلوگیری از ناراحتی معده مصرف این نوع گوشت را محدود کرده و مقادیر مناسبی از کربوهیدرات‌های سالم مانند غلات کامل، سبزیجات و میوه‌ها را جایگزین کنید تا به هضم غذا و حرکات بهتر روده کمک کند.

خوردن بیش از حد گوشت، به این معنی است که شما مواد مغذی دیگر را یا به مقدار کم می‌خورید یا اصلا استفاده نمی‌کنید؛ بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ سلامت پوست و مو و جلوگیری از ایجاد چین و چروک و تحریک کلاژن در پوست، ویتامین‌های دیگری مانند C را نیز مصرف کنید. مصرف بیش از حد گوشت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری ها، به ویژه موارد مربوط به ایمنی و ویروس‌ها مانند سرماخوردگی را افزایش دهد؛ زیرا در این حالت مقادیر مناسبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای مبارزه با عفونت‌ها را دریافت نمی‌کنید.

مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز، خطر مرگ زودرس را به میزان ۱۰ درصد افزایش می‌دهد؛ بنابراین جایگزینی گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی ممکن است به شما کمک کند تا عمر طولانی تری داشته باشید.

دیدگاه ها (0)
img

ساخت ۱۱ فضای آموزشی بزرگ مقیاس طی سه سال؛ هویت معماری هرمزگان را احیا کردیم

شهروندان از کیفیت نان رضایت ندارند

ایران ۱ - ۳ مصر؛ شروع ناامیدکننده والیبالیست‌های ایران در قهرمانی جهان

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق ایران و آژانس در قاهره

شناورسازی موفق کشتی کانتینری در لنگرگاه بندرعباس با همکاری تیم دریایی بنادر هرمزگان

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه از فردا آغاز می‌شود

هرمزگان عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد

بدون گواهینامه، بیمه هم شما را پوشش نمی‌دهد!

دعوت به همکاری در مجموعه رستوران مرشد در سراسر کشور

قیمت گذاری گندم به هفته آینده موکول شد/ قیمت پیشنهادی خرید تضمینی گندم ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان

آیفون ۱۷ نخستین تلفن همراه با هوش مصنوعی شخصی

استخدام سرپرست کنترل کیفیت در طرح توسعه نیکسا در بندر لنگه

هزینه هر پرس غذای دانشجویی در سال جاری اعلام شد/مبالغ وام‌ها افزایش نمی‌یابد

بلوا در امنیت بین‌الملل؟

بهترین واکسن آنفلوآنزا کدام و بهترین زمان تزریق آن کی است؟

خـبر فوری:

مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۲۱ تا ۲۷ مهر اعلام شد