سلامت
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه فصل فعالیت کنهها از اوایل بهار تا اواخر تابستان است، گفت: تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو یک بیماری تب دار حاد و خونریزی دهنده مشترک بین انسان و حیوان است که توسط کنه منتقل میشود.
رضوانی به مردم توصیه کرد گوشت مورد نیاز خود را حتما" از مراکز بهداشتی تهیه کنند، زیرا لاشههای دام در این مراکز به مدت ۲۴ ساعت بعد از ذبح، در سردخانه نگهداری میشود تا ریسک بیماری از بین برود؛ بعد از این اقدام، مصرف گوشت قرمز مشکلی برای انسان ندارد.او گفت: افراد وقتی کنهای را در بدن خود مشاهده کردند آن را با دست خود از بین نبرند و با دستکش کنه را بکشند تا از انتقال بیماری جلوگیری شود.مدیر کل دامپزشکی مازندران افزود: با شروع فصل گرما و فعالیت کنه ها، شهروندان از مصرف جگر خام دام یا نیم پخته خودداری کنند.
رضوانی گفت: برای جلوگیری از شیوع برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، لاشه دام بعد از کشتار باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت و آلایشهای خوراکی مانند جگر، دل و قلوه نیز به مدت ۴۸ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری و سپس مورد استفاده قرار گیرد.تب مالت، سالک، کیست هیداتیک و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، جنون گاوی، تب دره ریفت و آنفلوآنزای پرندگان از مهمترین بیماری مشترک انسان و دام است.
جدیدترین اخبار
چرا مردان با یک سرما خوردگی زمین گیر میشوند؟
شکایت باشگاه پرسپولیس از استقلال به سازمان لیگ و AFC
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش مییابد
هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به خروج غیرقانونی دارو از کشور
سارق حرفه ای با ۶ فقره سرقت در بندرعباس دستگیر شد
شیوه نامه کنترل بیماری های حاد تنفسی در مدارس ابلاغ شد
در جنگ 12 روزه برنامهریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
بهرهبرداری از طرحهای عمرانی و محرومیتزدایی در هرمزگان با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران
قهرمانی دو وزنهبردار ایرانی در روز نخست رقابتهای جام فجر
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
آغاز عرضه ۶ مدل خودروی وارداتی از شنبه
سکه امامی به ۱۱۹ میلیون تومان رسید
رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر با مردم ایران سخن میگویند
آغاز ثبتنام قطعی حج 1405 از 15 آذر
همه نمایندگان سیمکارت سفید دارند!