سلامت
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه فصل فعالیت کنهها از اوایل بهار تا اواخر تابستان است، گفت: تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو یک بیماری تب دار حاد و خونریزی دهنده مشترک بین انسان و حیوان است که توسط کنه منتقل میشود.
رضوانی به مردم توصیه کرد گوشت مورد نیاز خود را حتما" از مراکز بهداشتی تهیه کنند، زیرا لاشههای دام در این مراکز به مدت ۲۴ ساعت بعد از ذبح، در سردخانه نگهداری میشود تا ریسک بیماری از بین برود؛ بعد از این اقدام، مصرف گوشت قرمز مشکلی برای انسان ندارد.او گفت: افراد وقتی کنهای را در بدن خود مشاهده کردند آن را با دست خود از بین نبرند و با دستکش کنه را بکشند تا از انتقال بیماری جلوگیری شود.مدیر کل دامپزشکی مازندران افزود: با شروع فصل گرما و فعالیت کنه ها، شهروندان از مصرف جگر خام دام یا نیم پخته خودداری کنند.
رضوانی گفت: برای جلوگیری از شیوع برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، لاشه دام بعد از کشتار باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت و آلایشهای خوراکی مانند جگر، دل و قلوه نیز به مدت ۴۸ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری و سپس مورد استفاده قرار گیرد.تب مالت، سالک، کیست هیداتیک و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، جنون گاوی، تب دره ریفت و آنفلوآنزای پرندگان از مهمترین بیماری مشترک انسان و دام است.
جدیدترین اخبار
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل آلمان
تتلو مشمول عفو معیاری اخیر نمیشود
۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور کشته شدند
بهمن رجبی درگذشت
کریستیانو رونالدو باز هم رکورد زد
همکاری ایران و عراق در حوزه مبارزه با مواد مخدر
فرزین: ذخایر طلای ایران در شرایط مطمئن است
کمبود دارو بیماران پیوندی را به خیرین و مسافران وابسته کرد
۱۲ درصد جمعیت ایران سالمند هستند
رئیس جمهوری ونزوئلا: جنگ جهانی سوم در حال وقوع است
هتریک مهاجم استقلال در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
نخستین دستگاه تله پاتی جهان ابداع شد
مهاجم اسپانیایی استقلال وارد تهران شد
کارنامه آزمون دکتری نیمهمتمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۴ منتشر شد
برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در هرمزگان