حوادث
صبح ساحل، حوادث _ "هنگام برگشت از مسافرت چند روزه، درحالی که گرسنه بودیم خودرویمان را جلوی یکی از رستوران های بین راهی متوقف کردیم و وارد رستوران شدیم اما دقایقی بعد از صرف غدا من و دو نفر از دوستانم دچارحالت تهوع شدیم"
صبح ساحل، حوادث _ "هنگام برگشت از مسافرت چند روزه، در حالی که گرسنه بودیم خودرویمان را جلوی یکی از رستوران های بین راهی متوقف کردیم و وارد رستوران شدیم اما دقایقی بعد از صرف غدا من و دو نفر از دوستانم دچار حالت تهوع شدیم ". رضا 25 ساله ادامه می دهد:" خودمان را هر طور بود به نزدیکترین مرکز درمانی رساندیم و آنجا بود که متوجه شدیم بر اثر خوردن غذایی این رستوران مسموم شدیم". وی تصریح می کند:" بلافاصله بعد از اینکه حالمان بهتر شد این موضوع را به مرکز بهداشت شهر مورد نظر اطلاع دادیم و بازرسان مرکز بهداشت با رستوران متخلف برخورد کردند". این ماجرا شاید برای شما و یا دوستانتان اتفاق افتاده باشد که این امر ناشی از عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان رستوران و محیط آن جا است که با اجرای طرح های تشدید از اماکن بین راهی و رستورانها توسط بازرسان مراکز بهداشت کمتر شاهد این اتفاقات هستیم..رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس در این مورد می گوید:"در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در بازرسیهای کارشناسان بهداشت محیط به شدت با اماکن مورد نظر برخورد قانونی میشود و از ادامه فعالیت آنها نیزجلوکیری و پرونده نیز برای پیگیری و برخورد قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده میشود". در جریان بازدید کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت بندرعباس پنج رستوران بین راهی و آشپزخانه به دلیل تخلفات بهداشتی تعطیل شدند.عبدالحمید حاجیزاده می افزاید: "در اجرای مقررات ماده 13 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی این رستورانها به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شدهاند که با رفع نواقص موجود بهداشتی و تایید کارشناسان بهداشتی میتوانند فعالیت خود را آغاز نمایند". وی با اشاره به آغاز طرح تشدید از اماکن بین راهی و رستورانها از اوایل تابستان سالجاری ادامه می دهد:" در این طرح بازرسان از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و رستورانها به صورت مستمر بازدید و با دریافت شکایتهای مردمی با حساسیت بیشتری اماکن متخلف را مورد بررسی قرار میدهند".وی خاطرنشان می کند:"همه متصدیان ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی هستند و داشتن کارت تندرستی، رعایت بهداشت فردی، تهیه مواد اولیه سالم، انبار بهداشتی و رعایت بهداشت محیط از الزامات محل تهیه مواد خوراکی است.
جدیدترین اخبار
نایبند بندرعباس بر سکوی سوم ایستاد
آیفون ۱۷ رونمایی شد؛ خداحافظی با طلسم نامحبوب، سلام به پروموشن!
فولاد هرمزگان بالاتر از پالایش در جدول ردهبندی ایستاد
فوری: ایران و آژانس به توافق رسیدند
زمانه ما بیش از هر زمان نیازمند اقتدا به «پیامآور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است
زمین ورزشی نایبند با حضور مسئولان شهری در بندرعباس افتتاح شد
مستمری شهریورماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد
گمانهزنی درباره عفو تتلو
ترافیک در جادههای شمال فوق سنگین شد
قطر میانجیگری میان اسرائیل و حماس را تعلیق کرد
امضای تفاهمنامه همکاری میان شهرداری و شورای شهر لافت با دانشگاه آزاد اسلامی قشم به مناسبت هفته وحدت
افزایش جهانی قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر
حمله اسرائیل به محل نشست سران حماس در قطر ، به تایید ترامپ رسیده بود
آخرین مهلت ثبتنام پذیرش آزمون ارشد پیام نور
بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان