سلامت
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، توصیههایی درباره تازگی، ظاهر و شرایط نگهداری سالادهای بستهبندیشده ارائه کرد.
به گزارش صبح ساحل، محمدرضا نصیری، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: سالادهای فروشگاهی و صنعتی باید از نظر تازگی و سلامت بررسی شوند؛ به گونهای که برگها شاداب، بدون پژمردگی یا لکههای قهوهای بوده و بستهبندیها نیز سالم و پلمب باشند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا، افزود: در صورتی که تولیدکننده روی بسته اعلام کرده محصول شسته شده و آماده مصرف است، نیازی به شستوشو نیست؛ اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا مشخص نیست، توصیه میشود سالاد قبل از مصرف با آب سالم شسته شود.
نصیری همچنین بر ضرورت بررسی سسها و افزودنیهای همراه برخی سالادها تأکید کرد و گفت: محصولاتی که بیش از چند ساعت در دمای محیط مانده یا علائم فساد دارند، به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.
وی خاطرنشان کرد: پس از باز کردن بسته، نگهداری سالاد در یخچال و مصرف سریع آن ضروری است.
جدیدترین اخبار
خرید خدمت سربازی شایعه است/ مشمولان وضعیت خدمت سربازی خود را تعیین تکلیف کنند
بهترین بازارهای مقایسه قیمت، چه چیزی آنها را متمایز کرده است؟
پیروزی ۶۵ بر ۴ تیم هندبال نوجوانان ایران برابر مالدیو در قهرمانی آسیا
رحمان عموزاد راهی مرحله یکچهارم نهایی شد؛ حریف بعدی ساجت از هند است
جزایر سهگانه بخشی جداییناپذیر از خاک ایران است
بخشودگی ۹۰ درصدی جرائم مالیاتی بالای ۱۰ میلیون تومان برای اصناف و مشاغل اعلام شد
نکات مهم برای تشخیص تازگی و سلامت سالادهای فروشگاهی اعلام شد
سقف قیمت ارزی حبوبات مشخص شد
پیشثبتنامهای حج تمتع از اواسط مهر آغاز میشود
ورود توده عظیم گردوخاک از ترکمنستان به ایران/این توده به جنوب کشور نمی رسد
پایش و کنترل آفات در نخلستانهای هرمزگان
ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی کارگری در هرمزگان
بورس درجا زد
نیروی توانمند بومی به عنوان مدیر روابط عمومی منصوب شد
کشف لاشه ۳ نهنگ کوچک در سواحل جنوبی
قیمت طلا افزایشی شد