سلامت
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری میکند، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیلها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.
به گزارش صبح ساحل، پاستیلها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگهای مصنوعی و طعمدهندهها تشکیل شدهاند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوانها ضروریاند، بنابراین مصرف آنها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.
همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل میتواند منجر به اضافهوزن شود، چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته میشود و ممکن است عوارض این بیماریها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.
به طور کلی توصیه میشود برای حفظ سلامت استخوانها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کمچرب، ماهیهای استخواندار، سبزیهای برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.
جدیدترین اخبار
چرا مردان با یک سرما خوردگی زمین گیر میشوند؟
شکایت باشگاه پرسپولیس از استقلال به سازمان لیگ و AFC
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش مییابد
هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به خروج غیرقانونی دارو از کشور
سارق حرفه ای با ۶ فقره سرقت در بندرعباس دستگیر شد
شیوه نامه کنترل بیماری های حاد تنفسی در مدارس ابلاغ شد
در جنگ 12 روزه برنامهریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
بهرهبرداری از طرحهای عمرانی و محرومیتزدایی در هرمزگان با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران
قهرمانی دو وزنهبردار ایرانی در روز نخست رقابتهای جام فجر
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
آغاز عرضه ۶ مدل خودروی وارداتی از شنبه
سکه امامی به ۱۱۹ میلیون تومان رسید
رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر با مردم ایران سخن میگویند
آغاز ثبتنام قطعی حج 1405 از 15 آذر