01

شهریور

1404


اقتصادی

22 تیر 1404 14:50 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمدرضا شیخ‌زاده اظهار کرد: برداشت خرما در استان از نیمه خردادماه با برداشت رقم آلمهتری در شهرستان میناب آغاز شده است و تا آبان‌ماه با برداشت رقم پیارم ادامه دارد.

وی افزود: امسال حدود ۲۰۰ هزار تن خرما از ۳۸ هزار هکتار نخلستان‌های هرمزگان برداشت می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: شهرستان‌های حاجی‌آباد، میناب و رودان بیشترین سطح زیر کشت خرما را در هرمزگان دارند؛ هم اکنون عملیات اصلاح و نوسازی دو هزار هکتار از نخیلات با هدف افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت محصول در استان در حال اجراست.

شیخ‌زاده گفت: هرمزگان با تولید حدود ۵۵ رقم خرما که ۲۰ نوع آن از ارزش تجاری داخلی و خارجی دارد، یکی از استان‌های خرماخیز کشوراست.

وی افزود: هم اکنون ۲۰ درصد از محصول خرمای هرمزگان صادر و۸۰ درصد آن در داخل مصرف می‌شود.

آل مهتری، نغار، خاصویی، شکری، خنیزی، مرزبان، مرداسنگ و زرد در زمان برداشت به صورت تازه خوری مصرف می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

پایان حساب‌های وکالتی در فروش خودرو / حقوقی‌ها هم خریدار شدند