01

شهریور

1404


10 تیر 1404 11:36 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، علی‌اصغر زارعی، مدیر شیلات شهرستان جاسک سه‌شنبه دهم تیر گفت: بیشترین سهم صید صیادان جاسکی مربوط به ماهی «گیدَر» بوده است.

وی افزود: بیش از ۹۰ درصد ماهیان صنعتی صیدشده برای فرآوری و تولید کنسرو به کارخانه‌های هرمزگان و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده در بازارهای ماهی هرمزگان به فروش می‌رسد.

زارعی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ فروند لنج صیادی آب‌های دور در شهرستان جاسک فعال است که هر کدام می‌توانند با توجه به ظرفیت سردخانه، در هر سفر ۴۵ تا ۶۰ روزه، ۱۸۰ تن ماهی صید کنند.

او با اشاره به موقعیت منحصربه‌فرد جاسک گفت: این شهرستان به واسطه مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند، یکی از قطب‌های اصلی صید و تولید ماهی کشور بوده و رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار داراست.

این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۵۸ هزار نفر، در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد و فصل صید تن ماهیان از شهریور تا پایان خرداد هر سال ادامه دارد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

شنبه یکم شهریورماه ادارات هرمزگان تعطیل شد