07

آذر

1404


10 تیر 1404 11:36 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، علی‌اصغر زارعی، مدیر شیلات شهرستان جاسک سه‌شنبه دهم تیر گفت: بیشترین سهم صید صیادان جاسکی مربوط به ماهی «گیدَر» بوده است.

وی افزود: بیش از ۹۰ درصد ماهیان صنعتی صیدشده برای فرآوری و تولید کنسرو به کارخانه‌های هرمزگان و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده در بازارهای ماهی هرمزگان به فروش می‌رسد.

زارعی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ فروند لنج صیادی آب‌های دور در شهرستان جاسک فعال است که هر کدام می‌توانند با توجه به ظرفیت سردخانه، در هر سفر ۴۵ تا ۶۰ روزه، ۱۸۰ تن ماهی صید کنند.

او با اشاره به موقعیت منحصربه‌فرد جاسک گفت: این شهرستان به واسطه مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند، یکی از قطب‌های اصلی صید و تولید ماهی کشور بوده و رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار داراست.

این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۵۸ هزار نفر، در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد و فصل صید تن ماهیان از شهریور تا پایان خرداد هر سال ادامه دارد.

دیدگاه ها (0)
img

حضور عجیب نماینده مجلس در خانه قاتل پزشک یاسوجی/ جامعه پزشکی شاکی شد

تجدید میثاق ورزشکاران نابینا و کم‌بینا با شهدا

بندرلنگه برای پانزدهمین بار قهرمان هرمزگان شد

 نونهالان و خردسالان هرمزگانی به عناوین برتر دست یافتند

آسمان هرمزگان صاف تا قسمتی ابری/تداوم شرایط پایدار جوی و دریایی در استان

برق‌رسانی در 3 جزیره هرمزگان پایدار می‌شود

قوز بینی، ترند تازه زیبایی ۲۰۲۶ شد!

۲ هزار میلیارد تومان برای آبرسانی شرق هرمزگان پیش بینی شده است

آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها

احتمال اصلاح نرخ سوم بنزین برای خودروهای داخلی نوشماره

اجرای برنامه شیر مدارس تغییر می‌کند؟/ افزایش قیمت لبنیات و عدم ارائه شیر با قیمت توافق شده

تاکید کمیسیون انرژی مجلس بر نقش حیاتی پالایشگاه بندرعباس و بررسی چالش‌های صنعت پالایشی

چرا مردان با یک سرما خوردگی زمین گیر می‌شوند؟

شکایت باشگاه پرسپولیس از استقلال به سازمان لیگ و AFC

جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید

خـبر فوری:

گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد